Hogyan képes egy egyszerű, a vizsgált rendszer összetettségétől függően néhány órás vagy egy-két műszakos vizsgálat milliókat megtakarítani egy vállalatnak, a megtakarított összeg töredékéért?

 

Mit tehetünk, ha a technológiai préslevegőrendszer végpontjain mért nyomás és légmennyiség nem kielégítő mértékű, noha a kompresszorállomás kivitelezését körültekintő tervezés előzte meg, az elvételi igények figyelembevételével? Nagyobb teljesítményre sarkalljuk a kompresszorainkat, azok energiafelvételét növelve és esetleg hosszútávú megbízhatóságukat kockára téve? Esetleg bővítjük a kompresszorparkot, sok (tíz)milliós  beruházással?

Van egy egyszerűbb, és olcsóbb megoldás. Szüntessük meg a rendszer szivárgási veszteségeit, hogy ne a környezetbe szökjön el az a levegő, ami nekünk munkát végezhetne, hasznot hajthatna. Az esetek nagy többségében a hiba mértéke nem éri el azt a szintet, hogy a szivárgás emberi fül számára jól hallható legyen, azonban egy kiterjedt és komplex rendszeren a sok apró, észrevehetetlen szivárgás mértéke összeadódva már éves szinten igen komoly összegben fejezhető csak ki. Szerencsére ezek az apró szivárgások sem hangtalanul történnek. Az ultrahangos szivárgásdetektáló műszer azt a magasfrekvenciás zajt érzékeli, és konvertálja le emberi fül által is hallható tartományba, amit a résen átáramló közeg turbulens mozgása okoz. Sőt, láthatóvá teszi az intenzitás növekedését a műszer hátoldalán található kijelző panelen keresztül.

Diagnosztáink a szivárgásvizsgálat során jól láthatóan megjelölik a fellelt hibahelyeket, majd fényképes riportot adnak át a Megrendelőnek, aki így a következő tervezett leálláskor ki tudja javítani ezeket a pénztárcagyilkos hibákat.

Ha szeretne Ön is ilyen egyszerűen megszabadulni sok veszteségtől, ha üzembiztosabb rendszert szeretne, hívja diagnosztáinkat: Vincze János 20/958-7848 és Seyler Lajos 20/9732-865.

További elérhetőségeket ide kattintva talál, tevékenységeinkről pedig itt tájékozódhat.

tn pas cher nike tn pas cher golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher hogan outlet online hogan outlet hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet

2016. A.A. Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium