A mozgásanimációs vizsgálat a rezgésvizsgálati eljárások egy speciális, látványos módszere, melynek során a berendezés, a tartószerkezet, a talaj kijelölt pontjain a tér három irányában egy referenciajelhez hangoltan végzünk méréseket és rögzítjük a megfelelő paraméterértékeket. Az eljárás segítségével lehetőségünk nyílik beazonosítani a berendezéseink gyenge pontjait, töréseit, rejtett hibáit.

A kiértékelő szoftverben általunk elkészített modell vázszerkezetét mozgásba hozva megfigyelhető a meghatározott szerkezeti csomópontokban történő elmozdulás, arányosan felnagyítva és lelassítva, vagy léptethető formában. Az eljárás segítségével fényt deríthetünk olyan rejtett problémákra, amelyeket más eljárással nem, vagy csak nehezen diagnosztizálhatnánk.

A mozgásanimáció alkalmazási területei többek között:

  • Gépalapok, födémek repedései
  • Géprögzítési, alapozási problémák
  • Gépvázak gyengesége, repedései
  • Tervezési, gyártási hibák
  • Összetett rendszerek rendellenes viselkedése

 

animációs vizsgálat

1.ábra: Elszívó ventilátor motor rögzítési probléma

 

mozgásanimáció

2. ábra: Gépalap

 

mozgásanimációs vizsgálat

3. ábra: Vázszerkezet

 

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a mozgásanimációs vizsgálat, részletekkel kapcsolatban keresse szegedi mérnökirodánk vezetőjét, Vincze Jánost: 20/958-7848, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

tn pas cher nike tn pas cher golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher hogan outlet online hogan outlet hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet

2016. A.A. Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium