Találja ki, mi az: reszket és a tenger mélyén fekszik…? A válasz: idegroncs.

Miért is jutott ez eszembe? Emlékeznek rá, hogy Önökkel is előfordult, hogy egy elhanyagolhatónak hitt géphibából egy komoly kiesés kerekedett, és idegesítő módon romba döntötte az egész munkájukat és napirendjüket???

Nos, mással is megtörténik az ilyesmi…Hadd meséljem el, hogy egy baromfitelepen a pipik tartására szolgáló hodály elromlott szellőztetőventilátorát egy újra cserélték ki. A rezgés-diagnoszta felajánlotta, hogy kiegyensúlyozza az erősen kiegyensúlyozatlan ventilátort. A telepvezető nem kért belőle. Azt gondolta, ez a ventilátor igazán nem számít semmit. ÁMDE: A kiegyensúlyozatlan izgő-mozgó-rezgő ventilátor addig mocorgott, amíg ki nem lazította az előtte levő védőrácsot, s az kiesett. A legkíváncsibb csirkék bemásztak az ablakba a forgó ventilátorhoz. Az bedarálta szegény jószágokat, majd le is állt. Ennek az esetnek nem volt szemtanúja, csak a csirkék, így nem takarította el senki a tetemeket, és nem gondoskodtak a szellőzésről. Másnap reggel a gondozó majd’ idegbajt kapott, amikor meglátta a megfulladt csirkék tömegét…! Hát még a vezetőt mennyire kerülgette a guta! Az a rengeteg anyagi veszteség, nem is beszélve a takarítás, megsemmisítés, fertőtlenítés költségeiről!

Könnyű kívülről okosnak lenni: lám, megmondtam, hogy ki kellett volna egyensúlyoztatni

Ha szeretnék magukat megkímélni az ilyen nyomasztó rémtörténetektől, bátran kérjék az adott géphez testreszabott műszaki diagnosztikát.


Hívja diagnosztáinkat: Vincze János (20/958-7848) és Seyler Lajos (20/9732-865).Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium